Top 7 archiveringsmiddelen

Archiveren
archiveren

Heeft u ook een slank opbergsysteem nodig ? Wij hebben 7 tips wat je kunt gebruiken voor een slank opbergsysteem.

Zodra u gegevens hebt gearchiveerd, kunt u deze gegevens beheren, zodat u later voor andere doeleinden kunt gebruiken. Deze bestanden kunnen later erg waardevol voor u zijn. Door deze informatie goed te organiseren en te structureren kunt u alles later op een eenvoudige manier efficiënt bereiken . Er zijn veel verschillende hulpmiddelen die u kunt gebruiken voor het overzichtelijk opbergen van uw documenten: Ordners, Ringbanden, Tabbladen, Snelhechter, Hangmappen, Archiefdozen en Dossiermappen.

Tip 1 gebruik een ordner.

Ordner
Bestellen

Een ordner is een map voor het ordelijk en overzichtelijk opbergen van papieren.

Ordners worden veel gebruikt voor het bewaren van de administratie, zowel op kantoor als thuis. Maar ordners zijn ook populair voor het opbergen van papieren per project. Typerend voor ordners is, zoals gezegd, dat ze zijn voorzien van twee ringen, een grijp gat in de rug en een verstevigde mechaniek met hefboom.

Tip 2 gebruik een ringband.

Ringbanden
Ringbanden

Een ringband is een map met ringen die erg handig werkt om uw documenten in te bewaren en te beschermen. Ringbanden helpen u bij het creëren van een overzichtelijke papierhuishouding. Omdat de map ringen bevat en de papieren geperforeerd zijn kunt u gemakkelijk door uw papieren heen bladeren. Een ringmap kan 2,4,17 of uit 23 ringen bestaan.

Tip 3 gebruik tabbladen.

Tabbladen
Tabbladen

Tabbladen zijn onmisbaar voor een slim opbergsysteem. Met tabbladen schept u namelijk goed overzicht over alle papieren documenten die u bewaart. Of dat nou in een ordner is, in een klapper of een hechtmap, dat doet er niet toe.

Tip 4 gebruik snelhechters.

Snelhechter
Snelhechter

De snelhechter bestaat vaak uit een smalle metalen of kunststof strip die is bevestigd aan een strook. De uiteinden van de hechtstrip zijn gebogen, zodat ze passen door de gaatjes in uw papieren. Het grote voordeel van onze hechtstrips is dat het uw papierwerk overzichtelijk bij elkaar houdt.

Tip 5 gebruik hangmappen

Hangmappen
Hangmappen

De hangmap hangt doorgaans in een dossierkast, waarin een of meerdere laden zitten waarin de mappen bijvoorbeeld op alfabetische volgorde kunnen worden opgehangen. Alle documenten die bij een bepaald onderwerp horen kunnen dan in de map worden opgeborgen.

Tip 6 gebruik archiefdozen

Archiefdozen
Archiefdozen

Archiefdozen bewaren papieren, brieven of andere documenten die zijn geordend volgens een indeling die makkelijk is bij het bewaren of opzoeken.

Tip 7 gebruik dossiermappen

Dossiermappen
Dossiermappen

Dossiermappen zijn handige mappen waarin u documenten en offertes kunt bewaren. Om papieren zorgvuldig te bewaren , kunnen deze worden opgeborgen in dossiermappen. Op de voorkant van een dossiermap schrijft u wat u erin waarde, zodat u de mappen snel en eenvoudig kunt begrijpen.

Wilt u zo snel mogelijk uw kantoor van uw werkplek op werk of thuis geordend hebben? Bekijk dan onze archiveringsmiddelen , zodat u ook kunt beginnen met bestellen.