Sinterklaas verpakkingen 2022

Sinterklaasverpakkingen
Sinterklaasverpakkingen

Op 12 november 2022 komt sinterklaas het land binnen. Dit moet natuurlijk gevierd worden en bij feestjes horen cadeautjes. Bij Baas verpakkingen hebben wij de leukste verpakkingen voor cadeautjes. Bent u nog opzoek naar leuke verpakkingen voor uw Sinterklaascadeautjes? Lees dan verder.

Sinterklaas decoraties en verpakkingen

Sinterklaas verpakkingen opleuken
Leuk uw Sinterklaascadeaus op met de tips in dit blog!

Eén de belangrijkste verpakkingen is toch wel Sinterklaas inpakpapier.

Of Sinterklaas binnenkort naar ons land komt of dat hij er al is, ons Sinterklaaspapier  moet u alvast in huis hebben. Ons Sinterklaas inpakpapier kenmerkt zich door een Sinterklaas patroon met speelse illustraties. Het is een vrolijk patroon dat bestaat uit rode mijters, pietenmutsen, wortels, jute zakken en natuurlijk chocoladeletters.

Voor extra decoraties hebben wij tips;

#1: Metalen staf

U kunt op het Sinterklaas cadeaupapier een metalen staf plakken in het zwart. Een leuke toevoeging voor uw schoencadeautje.

#2: Gelukssinterklaasjes

U kunt een geluks Sinterklaas, piet en of gelukspakketje(s) op uw Sinterklaascadeau plakken. Of inpakken in een Sinterklaascadeau zakje en geven aan uw collega's, zodat iedereen een gelukspoppetje bij zich heeft tijdens het werk.

#3: Svelto strik

U kunt op uw Sinterklaasverpakking een svelto strik plakken, dat maakt het pakketje helemaal af. Ook geeft een svelto strik een luxe uitstraling.

#4: Sinterklaascadeau etiketten  

U kunt op uw Sinterklaaspakketje, Sinterklaascadeau etiketten plakken. De Sinterklaas stickers hebben wij ook in diverse kleuren en printjes.

#5:  Sinterklaas veren

En ook de Sinterklaas veren worden veel gebruikt als decoratie voor Sinterklaascadeautjes. Plak een van onze Sinterklaas veren op uw cadeautje en uw cadeautje ziet er feestelijk uit!

#6: Sinterklaas cadeau zakjes

Als u liever niet inpakt kunt u ook gaan voor een Sinterklaascadeauzakje. Met de luxe Sinterklaas cadeau zakken worden alle geschenken een feestje.

Bakkers

Ook voor de bakkers hebben wij een heel leuk assortiment. Wij hebben banketstaaf dozen, chocoladeletter verpakkingen,  koekschalen en taartranden geschulpt allemaal in de sinterklaasstijl. Superleuke verpakkingen om uw lekkernijen in te pakken en op te vrolijken. Ideaal voor bakkerijen.

Etalage

Om uw etalage op te fleuren kunt u een sinterklaas poster ophangen, zodat u ook in de sinterklaassfeer komt in uw bedrijf. En om uw winkel helemaal in de sinterklaassfeer te krijgen kunt u Sinterklaas prijskaartjes gebruiken. Super leuk voor uw klanten om te zien.

Bent u geïnspireerd door onze blog over sinterklaasverpakkingen? En heeft u verpakkingen voor het sinterklaasfeest nodig? Neem dan een kijkje op onze website voor de leukste sinterklaas verpakkingen.