Sinterklaas verpakkingen 2024

Sinterklaasverpakkingen
Sinterklaasverpakkingen

Op 19 november 2023 komt Sinterklaas het land binnen. Dit moet natuurlijk gevierd worden en bij feestjes horen cadeautjes. Hoog tijd om de nodige Sinterklaasverpakkingen in te slaan! Bij Baas verpakkingen hebben wij de leukste verpakkingen voor cadeautjes. Bent u nog opzoek naar inspiratie voor uw Sinterklaascadeautjes? Lees dan verder.  

Sinterklaas decoraties en verpakkingen

Sinterklaas verpakkingen opleuken
Leuk uw Sinterklaascadeaus op met de tips in dit blog!

Inpakpapier

Of het nu gaat om schoentje zetten of pakjesavond op 5 december: eén van de belangrijkste verpakkingen rond Sinterklaas is inpakpapier.

Of Sinterklaas binnenkort naar ons land komt of dat hij er al is, ons Sinterklaaspapier  moet u alvast in huis hebben. Ons Sinterklaas inpakpapier kenmerkt zich door een Sinterklaas patroon met speelse illustraties. Het is een vrolijk patroon dat bestaat uit rode mijters, pietenmutsen, wortels, jute zakken en natuurlijk chocoladeletters.

Sinterklaas cadeau zakjes

Verkoopt u veel kleine cadeautjes? Dan kunnen onze speciale Sinterklaas cadeauzakjes uitkomst bieden. Met deze handige zakjes is een feestelijke cadeauverpakkingen binnen een handomdraai gemaakt. Stop simpelweg het cadeautje in de zak, plak hem dicht en versier hem desgewenst met een van onze onderstaande cadeaudecoraties, speciaal voor Sinterklaas!

5 Tips voor cadeaudecoraties

Geef uw klanten een unieke beleving met de specials Sinterklaas cadeau decoraties van Baas Verpakkingen. Lees snel verder over onze top 5!

#1: Sinterklaascadeau etiketten  

U kunt op uw Sinterklaaspakketje speciale Sinterklaas cadeaustickers plakken. De Sinterklaas stickers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en printjes. Een aantal van onze cadeaustickers zijn ook gemakkelijk te personaliseren doordat de naam van de ontvanger er nog opgeschreven kan worden.

#2: Gelukspoppetjes

U kunt een geluks Sinterklaas, piet en of gelukspakketje(s) op uw Sinterklaascadeau plakken. Of inpakken in een Sinterklaascadeau zakje en geven aan uw collega's, zodat iedereen een Sinterklaas gelukspoppetje bij zich heeft tijdens het werk.

#3: Gouden staf

U kunt op het Sinterklaas cadeaupapier een metalen staf plakken in het zwart of goud. Een leuke toevoeging voor uw schoencadeautje.

#4: Trekstrikken

U kunt op uw Sinterklaasverpakking een svelto trekstrik plakken, dat maakt het pakketje helemaal af. Ook geeft een svelto strik een luxe uitstraling.

#5:  Sinterklaas veren

En ook de Sinterklaas veren worden veel gebruikt als decoratie voor Sinterklaascadeautjes. Plak een van onze Sinterklaas veren op uw cadeautje en uw cadeautje ziet er feestelijk uit!

Sinterklaasverpakkingen voor bakkers

Ook voor de bakkers hebben wij een heel leuk Sinterklaas assortiment met speciale bakkerij verpakkingen. Kies uit onze banketstaaf dozen, chocoladeletter verpakkingen,  koekschalen en taartranden geschulpt allemaal in de sinterklaasstijl. Superleuke verpakkingen om uw lekkernijen in te pakken en op te vrolijken. Ideaal voor bakkerijen.

Bent u geïnspireerd door onze blog over sinterklaasverpakkingen? En heeft u verpakkingen voor het sinterklaasfeest nodig? Neem dan een kijkje op onze website voor de leukste sinterklaas verpakkingen.