Prachtige kerstcombinaties voor kerstdozen 2022

Prachtige kerstcombinaties voor kerstdozen 2022

Kijkt u ook al het hele jaar uit naar het witte seizoen, met veel gezelligheid, lekker eten, familietijd, kerstnummers, kerstversieringen en natuurlijk niet te vergeten de cadeautjes? Het is alweer bijna zover de kerstdagen komen eraan. Het is dus tijd om na te denken over de kerstpakketten, maar weet u niet hoe u nou het beste zo'n kerstpakketdoos moet opvullen? Dan bent u bij ons aan het goede adres! wij gaan vertellen hoe u het beste een kerstpakket doos leeg kan opvullen/samenstellen.

Kerstpakketdozen

Als eerste is het handig om een kerstdoos uit te kiezen die u het leukste vindt. Houdt u van rood met wit, zwart met wit of gaat u liever voor goud? Er zijn genoeg combinaties mogelijk. Er zijn ook verschillende soorten maten waar u over na moet denken. En als finishing touch kunt u de kerstdozen die u hebt uitgekozen laten bedrukken met uw logo of tekst die u zelf wil. Zo wordt uw kerstdoos iets persoonlijker.

gouden, zwarte en rode kerstdoos
Kerstpakketdozen in 3 kleuren

Opvulmaterialen

Een kerstpakket kunt u opvullen met verschillende soorten opvulmateriaal. Buiten de lekkernijen die er vaak in worden gestopt kan een kerstpakketdoos ook opgevuld worden met Sizzlepak, houtwol, papierwol en/of vulpapier.

#1 Houtwol opvulmateriaal

De meest voorkomende opvulling voor kerstpakketdozen is houtwol. De basis voor houtwol is sparrenhout. Dat is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen uit het Zwarte Woud en draagt het PEFC-label. Houtwol is in de vorm van fijne krullen. Daarbij is houtwol biologisch afbreekbaar en relatief goedkoop. Houtwol ziet er superleuk en natuurlijk uit en kunt u gebruiken voor zowel uw kerstpakket als kartonnen fruitmanden maar ook diamantzakken.

Pakketdoos kist met houtwol
Houtwol inspiratie

#2 Papierwol

Papierwol is een milieuvriendelijk product dat wordt gebruikt om dozen of geschenken me op te vullen. Dit materiaal ziet u vaak terug in bijvoorbeeld kerstpakketten, wijnkisten en fruitmanden. Het vangt de schokken op en zorgt dat de inhoud onbeschadigd bij de ontvanger aan komt.

Ons papierwol is gemaakt van hoge kwaliteit papier en is daardoor vriendelijk voor uw handen bij intensief gebruik. Papierwol is alleen verkrijgbaar in de kleur wit. De witte kleur van papierwol geeft het ons al een kerstachtig gevoel en daarbij laat papierwol de andere kleuren in een kerstpakket er goed uitspringen.

Fles kist hout met papierwol
Papierwol inspiratie

#3 Sizzlepak

SizzlePak is een bijzondere soort opvulmateriaal. Sizzle opvulmateriaal is geschikt voor het opvullen van al uw verpakkingen. Sizzlepak is milieuvriendelijk en feestelijk opvulmateriaal voor dozen. Het is gemaakt van papier, gevouwen in zig-zagvorm. en gesneden is in smalle strookjes. Hierdoor biedt het een goede schokbestendigheid, is het licht in gewicht en ook gelijk heel milieuvriendelijk. Doordat het verkrijgbaar is in verschillende kleuren, is het ook meteen erg decoratief.

Een pakket openen wat opgevuld wordt met SizzlePak opvulmateriaal is een echte eye catcher. Het wordt ook vaak gebruikt voor het opvullen van wijndozen.

Sizzlepak 3 kleuren
Sizzlepack in 3 kleuren

#4 Acryltape

Om uw kerstdoos dicht te maken kunt u het beste doorzichtige tape gebruiken, zodat u de print van de kerstdoos niet bedekt. Acryltape is daarvoor een goede aanrader. Ideaal tape geschikt voor het vooral het sluiten van dozen. De transparante tape is onzichtbaar op uw verpakking en rolt geruisloos af. Deze tape is goed geschikt als budget alternatief voor de standaard tape.

#bonustip Relatiegeschenken

Om uw collega's te bedanken kunt u een gift geven (een zakelijk relatiegeschenk).

Collega's giften geven hoe klein dan ook werkt positief op de relatie tussen werknemer en werkgever. Voor kerst is het dus ideaal om uw werknemers even te verwennen.

Wat ook een leuk geschenk is om te geven is draagkarton met bijvoorbeeld een flesje wijn erin. Een ander voorbeeld is een fleszak met wijn erin of een leuke pakketdoos met houtbedrukking of you kunt gaan voor een hout kratje met bier erin. En om uw gift helemaal af te maken kunt u een leuke svelto strik en/of krullint toevoegen.

Draagkarton 2 fles zwart textuur en hout kratje met bier.
Relatiegeschenken 

Vindt u deze blog nou leerzaam en leuk om te lezen, deel hem dan ook met uw collega's!

Meer blogs lezen?