Verpakkingen voor Pasen

Zondag 5 en maandag 6 april is het weer Pasen. Het jaarlijks terugkerende paasweekend is altijd vol evenementen en gezelligheid. Bij al deze gezelligheid horen natuurlijk ook allerlei lekkernijen. Baas Business Market helpt u deze te verpakken!

Uit ons ruime assortiment van verpakkingsmaterialen hebben wij speciaal voor Pasen allerlei leuke, vrolijke en vooral ,geel met groene, verpakkingen!

Op zoek naar verpakkingen om uw grote paaseieren mooi en toch gemakkelijk te verkopen? Dan zijn de paaseidozen een uitstekende oplossing hiervoor. In diverse soorten en maten leverbaar en direct via onze website te bestellen!

Maar ook voor paasstollen en natuurlijk de paasstaaf zijn gezellig paasverpakkingen bij Baas te verkrijgen.

Er is uiteraard ook gedacht aan de kleinere paaseieren, onze paaszakjes zijn het ideale formaat om deze in te pakken. Hiervoor zijn vele transparant harmonica zakjes verkrijgbaar maar ook zakjes met een leuke paasafbeelding. En zoals het hele jaar door zijn diverse soorten en maten manden verkrijgbaar.

Verder hebben wij voor het versieren van deze verpakkingen allerlei linten, strikken, tassen en raffia geselecteerd. Op deze manier geeft u de finishing touch aan uw paasverpakking

Ook voor uw paasontbijt is alles bij Baas aanwezig. Kortom met Baas Business Market bent u dus helemaal klaar voor Pasen 2015!