Elektrisch omsnoeren met de Zapak ZP93

Uw artikelen goed samen binden op pallets? De Zapak ZP93 is de ideale tool om dit goed en professioneel te doen. Deze elektrische vibrospanner is te gebruiken met zowel PET-band als PP-band.

Buiten de instellingen die gekozen kunnen worden voor het type band, is het ook mogelijk de gewenste treksterkte en sealtijden te programmeren. De Zapak ZP93 biedt de gebruiker dus allerlei mogelijkheden op het gebied van spannen.

De spanner is zeer lichtgewicht met een totaalgewicht van maar 3.4KG inclusief accu. Hierdoor is de spanner goed met 1 hand te bedienen en kunnen alle medewerkers hiermee aan de slag.

De Zapak ZP-93 Elektrische omsnoeringsmachine
De Zapak ZP-93 Elektrische omsnoeringsmachine

Door het gebruik van deze spanner hoeft u niet meer met zegels of gespen aan de slag. De ZP93 werkt goed bij omsnoeringsbanden van van 9 t/m 16mm breed. De dikte kan variëren tussen de 0.70mm en 1.27mm. De ZP93 werkt goed onder de normale bedrijfsomstandigheden. Dit houdt in bij tempraturen van +5 tot +40 °C. De spankracht bedraagt van 10kg tot 250kg. Hierdoor komt de spanner veel voor in de bouw- en groente en fruit sector.

De oplaadtijd van de accu bedraagt 30 minuten. Een extra accu is los verkrijgbaar waardoor u zonder onderbrekingen door kunt spannen en sealen!

De Zapak ZP93 is enkel op bestelling leverbaar. Neem contact met ons op voor de huidige prijs en levertijd.