De GT-Smart: Uw Nieuwe Betrouwbare Partner voor Efficiënte Palletverpakking

De GT-Smart: Uw Nieuwe Betrouwbare Partner voor Efficiënte Palletverpakking

In de wereld van verpakkingen en transport is het van cruciaal belang dat uw producten veilig en stevig worden verpakt. De GT-Smart, een doorontwikkeld en verbeterd product van Siat, is het perfecte hulpmiddel om dit op een professionele en efficiënte manier te doen.

Verfijnde en Aanpasbare Prestaties

De GT-Smart kan zowel met PET- als PP-band worden gebruikt, waardoor het een flexibele keuze is voor uw verpakkingsbehoeften. Maar de flexibiliteit stopt daar niet. U kunt ook de gewenste treksterkte en sealtijden programmeren, waardoor u volledige controle heeft over het spanproces. De verbeterde tandwielen zorgen voor preciezere en gelijkmatigere spanning, zonder de noodzaak van vet en met een verlengde levensduur.

Lichtgewicht en Gebruiksvriendelijk

Met een totaalgewicht van slechts 3,5 kg, inclusief accu, is de GT-Smart licht genoeg om met één hand te bedienen. Dit betekent dat al uw medewerkers gemakkelijk met deze tool kunnen werken.

Geen Extra Zegels of Gespen Meer Nodig

Met de GT-Smart hoeft u niet langer met zegels of gespen te werken. Deze spanner is geschikt voor omsnoeringsbanden van 9 tot 16 mm breed en met een dikte tussen 0,4 mm en 0,85 mm.

Betrouwbare en Duurzame Prestaties

De GT-Smart werkt betrouwbaar en duurzaam dankzij de koolborstelvrije high-speed motoren en de nieuwste generatie Lithium-accu’s. Het is CE-gecertificeerd en heeft een maximale treksterkte van 1800N.

Snel Opladen, Ononderbroken Werken

De oplaadtijd van de accu bedraagt slechts 15 tot 30 minuten. En met een extra accu, die los verkrijgbaar is, kunt u doorwerken zonder onderbrekingen!

De GT-Smart is enkel op bestelling leverbaar. Neem contact met ons op voor de huidige prijs en levertijd. We helpen u graag bij het vinden van de juiste verpakkingsoplossingen voor uw bedrijf.