Op 15 november is het zover. Sinterklaas komt het land binnen, en wij willen hier uiteraard een groot feest van maken. Bij een groot feest horen natuurlijk ook leuke versieringen. Versieringen in de smaak van Sinterklaas en alle Pieten.

Baas Business Market heeft op dit gebied een ruim assortiment. Denk hierbij aan Posters, Spandoeken en Slingers. Ook decoratie voor in de etalage is niet achter gebleven. Pieten met paraplu's, pieten met cadeaus en grote pieten. Allen om uw etalage een vrolijke en en feestelijke sfeer te geven. Nog meer aandacht in uw etalage? Verwijderbare raamstickers geven uw etalage dat leuke extratje!

Buiten de versieringen voor zowel uw winkel, kantine en etalage heeft Baas Business Market voldoende keuze in cadeauversieringen.
Uiteraard bieden wij, direct uit voorraad, diverse dessins in Sinterklaas papier. Zowel luxe al ouderwetse dessins, op 30 centimeter en op 50 centimeter.

Het krijgen van een cadeau in mooi Sinterklaas papier is helemaal compleet met leuke moderne cadeauplakkers en Sinterklaas etiketten.

Nieuwsgierig wat Baas Business Market allemaal op voorraad heeft? Neem een kijkje op de website of kom langs in onze showroom.