Natronkraft papier is een stevige papiersoort met een zeer hoge scheurweerstand. Het wordt gebruikt als industrieel papier voor het verpakken van diverse soorten producten. Ook voor het verzenden is dit papier zeer geschikt. Door de sterke kwaliteit blijven verzonden producten netjes intact.

Natronkraft, over het algemeen bruin gekleurd, is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. De meest voorkomende kwaliteiten zijn:

  • 45 tot 50 grams / m2. Dit wordt gebruikt voor het opvullen van dozen en het inpakken van de lichtere items. Denk hierbij aan artikelen tot 5 kg.
  • 70 grams / m2 is de meest voorkomende kwaliteit. Dit papier wordt gekozen voor het verpakken van middelzware artikelen, van 5 tot 10 kg.
  • 90 grams / m2 is de zware kwaliteit. Deze wordt dan ook gebruikt bij het verpakken van zware artikelen. Producten zwaarder van 10 kg.

Natronkraft is buiten de hoge scheur- en barst weerstand, ook goed voor het milieu. Het materiaal is 100% recyclebaar en biologisch afbreekbaar. En door zijn goede levensduur ook goed herbruikbaar. Het papier is antistatisch en ondoorzichtig.

Alle soorten natronkraft kunt u hier bestellen.