Kerstpakketten

Het is begin december, Sinterklaas gaat alweer bijna het land uit en uiteraard kijkt iedereen al uit naar de Kerst en de jaarwisseling. Ook de tijd om uw werknemers te verwennen met een leuke presentje. Een blijk van waardering voor weer een jaar inzet! Baas Business Market kan u op weg helpen om dit op de juiste manier te verpakken. Goed verzorgt, luxe, netjes en eventueel in een verpakking die als onderdeel van het kerstpakket kan dienen.

De meest gebruikte verpakking is natuurlijk een pakketdoos. Dit zijn dozen met leuke, feestelijke print, geheel in het teken van de feestdagen. De kerstpakketdozen zijn leverbaar in diverse maten met verschillende prints.

Als basis voor een kerstpakket wordt ook regelmatig een mand gebruikt. De ontvanger kan namelijk de mand ook weer hergebruiken wat het een leuk onderdeel van het kerstpakket maakt. Verschillende manden zijn hiervoor geschikt. Om deze leuk af te dekken wordt gebruikelijk folie gebruikt. Het P.P. folie is op rol verkrijgbaar en is in verschillende maten.
Er zijn rollen met zowel 50 meter kadofolie als 1000 meter cadeaufolie.

Het mooiste is natuurlijk om zo min mogelijk opvulling te gebruiken in de kerstpakketten. Echter wordt, ook voor het oog, vaak het een en ander netjes opgevuld. Dit kan door middel van diverse materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld houtwol. Het is relatief goedkoop en neutraal van kleur. Het geeft een milieuvriendelijke uitstraling en is verkrijgbaar in dozen van 3 kilogram en balen. Deze zijn gemiddeld rond de 35 kilogram.

Om de inhoud van u kerstpakket goed op te laten vallen is ook papierwol een goed opvulmiddel.
Dit is wit van kleur, dus geeft over het algemeen een goed contrast met de te geven cadeaus. Dit is enkel verkrijgbaar in balen van ± 35 kilo.

Voor opvulling van de pakketten zijn nog 2 alternatieven beschikbaar namelijk Spring fill, ook bekend als Sizzle pack en Cellofaanwol. Cellofaanwol is gemaakt van dun folie en is verkrijgbaar in de kleuren wit/transparant, rood en groen. Zowel leverbaar per doos a 4 kilogram als per baal van ongeveer 20 kilogram.

Het Sizzle Pack wordt enkel verkocht per dozen a 8,5 of 10 kilo. Het product dat ook bekend is als muizentrappetjes, is verkrijgbaar in de kleuren groen en rood. Ook de soort naturel, een karton bruine kleur, is veel gevraagd. Dit materiaal biedt ook een leuke oplossing op het gebied van een milieu bewuste uitstraling.

Bent u nieuwsgierig wat Baas Business Market allemaal te bieden heeft? Check de website of bezoek onze showroom in Hoorn! Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.