Kerstviering op Werk: Maak het Speciaal met Baas Verpakkingen

kerst decoraties

December is aangebroken en de feestdagen komen eraan. Het is de perfecte tijd om je waardering te tonen voor je medewerkers door ze een uniek geschenk te geven. Bij Baas Business Market helpen we je om dit cadeau op een stijlvolle en luxe manier te presenteren.

Kerstpakketdozen: Een Feestelijke Verpakking

Een van de meest populaire verpakkingsmogelijkheden voor kerstgeschenken is de kerstpakketdoos. Deze dozen, versierd met feestelijke prints, zijn beschikbaar in verschillende maten. Bekijk ons assortiment kerstpakketdozen voor meer informatie.

Manden: Een Herbruikbare Optie

Een andere populaire keuze is de geschenkmand. Het leuke aan een mand is dat de ontvanger deze later opnieuw kan gebruiken, wat een extra dimensie toevoegt aan het kerstgeschenk. We hebben een verscheidenheid aan manden beschikbaar, die je kunt afdekken met ons P.P. folie.

kartonnen mand met fles

Opvulling: Maak je Geschenk Compleet

Hoewel het ideaal is om zo min mogelijk opvulling te gebruiken, kan het juist bijdragen aan de esthetiek van het kerstpakket. Hiervoor kun je verschillende materialen gebruiken, zoals houtwol, dat een milieuvriendelijke uitstraling geeft, of papierwol, dat door zijn witte kleur een mooi contrast biedt met de cadeaus. Voor een speelse en milieubewuste uitstraling kun je ook kiezen voor het Sizzle Pack.

Opvullingsmateriaal

Ontdek Baas Verpakkingen

Ben je benieuwd naar wat Baas Business Market allemaal te bieden heeft? Bezoek dan onze website of kom langs in onze showroom in Hoorn. We zijn ook telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen.

Op zoek naar de perfecte verpakking voor je kerstgeschenken? Bekijk dan onze pagina over kerstverpakkingen.