Kerst bij Baas Business Market

Net als met de Sinterklaas heeft Baas Business Market ook een zeer ruim assortiment voor de Kerst. Dit bestaat al jaren uit vertrouwde artikelen zoals Kerst papier. Rollen op de meest gangbare maten als 30 cm breed en 50 cm breed. Maar ook kadopapier op 60 cm, voor die grote mooie kerstcadeaus! Vergeet niet ons leuke kerstfolie, transparant met een leuk kerstprintje.

Wat een mooi kerstcadeau natuurlijk helemaal compleet maakt zijn luxe etiketten met o.a. prettige feestdagen. Maar ook plakkertjes in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld een hulsttakje, starbows, een cadeautje of een engeltje aan een koordje.

Uiteraard is Baas Business Market uw leverancier op het gebied van kerstpakketten. Zoals u van ons gewend bent zijn wij zeer goed voorzien in allerlei pakketdozen. De maten a t/m zijn als gebruikelijk goed ingekocht. En natuurlijk zijn deze voorzien van moderne kerst dessins. Profiteer van onze scherpe prijzen, zeker bij onze staffelkortingen.

Wat niet mag missen in een kerstpakket is opvulling. Door diverse soorten uit voorraad te leveren heeft u een ruime keuze. Zowel houtwol als cellofaanwol is per doos als per baal leverbaar. Balen variëren in gewicht maar zijn vaak rond de 50 kilogram. Papierwol is alleen per baal te verkrijgen. Deze balen zijn qua gewicht rond de 30 kilogram. Sizzlepack, ook bekend als spring fill of muizentrappetjes, wordt verkocht per doos a 10 kilo. Dit opvulmateriaal is, net als cellofaanwol, verkrijgbaar in de kleuren naturel, groen en rood.

Ook manden zijn natuurlijk leuke manieren om als basis voor uw geschenk, voor zowel flessen als pakketten, te dienen. Speciale manden voor meerdere wijnflessen of grote manden, die door de eindgebruiker hergebruikt kunnen worden.

Uw kerstcadeaus meegeven in een tas met echte kerst sferen? Baas Business Market heeft verschillende soorten kersttassen. Klein en groot, rood en blauw.

Ook tasjes voor flessen zijn er in diverse kleuren. Maar buiten tasjes zijn er voor qua flesverpakkingen vele alternatieven.
Denk hierbij aan fleskisten. Zowel standaard als met schuifdeksel. Maar ook fleskokers, draagkartons, fles geschenkverpakkingen, kratjes en diamantzakken met goudkartons.
Allen om een mooie touch te geven aan uw kerstgeschenk.

Kleinere kerstcadeaus zijn gemakkelijk en tijdbesparend in te pakken door middel van fourniturenzakjes met sprankelende kerstdessins.

Dineren is een groot onderdeel van Kerstmis en ook Baas Verpakkingen onderkend dit. Daarom hebben wij frisse kerstservetten, placemats, kerstlopers en kerst tafelpapier.

Nieuwsgierig naar de verschillende dessins en artikelen? Bekijk onze webshop of neem een kijkje in de showroom!