DOZEN OP MAAT

De ene doos is de andere niet. Dozen bestaan in talloze maten en kwaliteiten. Standaard hebben wij diverse maten en kwaliteiten leverbaar. Onbedrukt en bruin of wit gekleurd. Zie hiervoor onze webshop. Natuurlijk kan het voorkomen dat uw verpakkingsprobleem niet kan worden opgelost met deze standaard dozen. Om deze reden kunnen allerlei soorten en maten worden besteld.

Dozen die op maat gemaakt worden zijn over het algemeen Amerikaanse vouwdozen.

Deze dozen worden ongevouwen geleverd en nemen op deze manier weinig ruimte in. De doos wordt gesloten door middel van tape of stevig plakband. Doordat de dozen in diverse kwaliteiten te verkrijgen zijn heeft u altijd de juiste stevigheid voor uw product!

De minimale aantallen variƫren per maat. Gemiddeld ligt dit rond de 1000 stuks. De minimale aantallen zijn namelijk gerelateerd aan de maat. Van de kleinere, enkelgolf dozen ligt dit aantal hoger dan de grotere, dubbelgolf dozen. De levertijd bedraagt ongeveer 3 weken na akkoord van de klant.

BEDRUKTE DOZEN

Een product bestaat niet alleen uit het fysieke product zelf maar ook uit allerlei randzaken. Denk aan garantie maar ook zeker de verpakking. De juiste verpakking zorgt voor het juiste verwachtingspatroon en de juiste impact van uw product. Een bedrukte doos geeft u de perfecte mogelijkheid hier op in te spelen.

Het is een ideale manier van reclame en presentatie. Bedrukte dozen verhogen de naamsbekendheid van uw bedrijf. U wilt met uw bedrijf u onderscheiden van de rest, dus maak ook uw verpakking onderscheidend en herkenbaar! Overal waar uw pakket langskomt leest men de naam van het bedrijf. Het geeft een professionele uitstraling en straalt zekerheid en specialisme uit.

Het is niet altijd een goede beslissing dozen te bedrukken. Levert u diefstal gevoelige producten brengt u men in de verleiding een kijkje in de verpakking te nemen. Een standaard bruine of witte doos biedt hier een betere uitkomst.

Voor bedrukte dozen geldt hetzelfde als dozen op maat. Er dient een bepaalde maat en kwaliteit gekozen te worden waarop bedrukt moet gaan worden. Na akkoord van de proefdruk is de gemiddelde levertijd ongeveer 3 weken. Minimale aantallen variƫren op basis van formaten en kwaliteiten. Uiteraard is het prijstechnisch voordeliger wanneer de afname hoger is.

Meer informatie of een afspraak maken met onze vertegenwoordiger? Neem hier contact op