4 Verschillende soorten inpakpapier voor een perfecte presentatie

4 Verschillende soorten inpakpapier voor een perfecte presentatie

Het selecteren van uw producten doet u met zorg en aandacht. Elk uniek product verdient een presentatie die zijn kwaliteit en schoonheid accentueert. De functie, uitstraling en kwaliteit van de verpakking spelen hierbij een cruciale rol. Er zijn talloze soorten en maten inpakpapier beschikbaar, zowel voor industriële doeleinden als voor luxe verpakkingen.

De functie van de verpakking: bescherming en esthetiek

De functie van de verpakking is van groot belang. Als uw product fragiel is, moet het in één stuk bij uw klant aankomen. Verschillende soorten papier kunnen hierbij een uitstekende oplossing bieden.,

natron kraft
natron kraft

1. Natronkraft: robuuste bescherming voor uw producten

Heeft u producten te verzenden en wilt u er zeker van zijn dat uw product heel aankomt? Natronkraft is uw beste keuze. Dit stugge bruine papier is verkrijgbaar in diverse diktes, meestal 50, 70 en 90 grams. Het aantal gram staat voor het gewicht per vierkante meter rol. Op aanvraag kan Natronkraft van een dikkere kwaliteit geleverd worden. De breedtes van de rollen variëren, zodat er voor elk pakketje een passende oplossing is.

Naast bescherming biedt Natronkraft een milieuvriendelijke en authentieke uitstraling aan uw verpakking, vooral in de dunnere varianten.

2. Zijdevloei: zacht en beschermend

Zijdevloei is ideaal voor het inpakken van delicate items zoals servies. Het zachte papier voorkomt krassen en biedt een lichte schokabsorptie.

3. Dessinpapier: stijlvolle luxe

Voor een luxe uitstraling is dessinpapier een uitstekende keuze. Dit papier, vaak dunner dan Natronkraft, is ook bekend als cadeaupapier. Het is verkrijgbaar in talloze dessins en formaten, en past bij elk budget.

4. Feestelijk inpakpapier: voor speciale gelegenheden

Groothandel verpakkingen Baas Verpakkingen biedt ook een ruim assortiment inpakpapier voor speciale gelegenheden zoals Sinterklaas, Kerst, Pasen, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en diploma-uitreikingen. Elk thema heeft zijn eigen unieke dessins, direct uit voorraad leverbaar.

ingepakte cadeautjes (ter illustratie)

Extra Tip: voeg een persoonlijke touch toe

Maak uw cadeauverpakkingen nog aantrekkelijker met diverse linten en ceadeau etiketten. Verpakkings groothandel Baas Verpakkingen heeft standaard voldoende versieringen op voorraad om uw cadeau die finishing touch te geven.

Op zoek naar het perfecte inpakpapier voor uw producten? Bekijk dan onze pagina met verschillende soorten inpakpapier. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste inpakpapier? Neem dan contact met ons.