Uw producten zoekt u met zorg uit. Hetzelfde zou moeten gelden voor de verpakkingen die u hiervoor gebruikt. Denk hierbij aan de functie, de uitstraling en de kwaliteit. Op basis van inpakpapier zijn hier vele soorten en maten voor. Zowel op industrieel vlak als op het gebied van op luxe verpakkingen.

De functie van de verpakking is natuurlijk van zeer groot belang. Is uw product fragiel is het belangrijk dat dit als 1 geheel bij uw afnemer terecht komt. Hiervoor bieden meerdere soorten papier een goede uitkomst.
Voor servies wordt zijdevloei geadviseerd. Dit papier is zacht van aard en zal dus niet krassen. Ook biedt dit papier een kleine stootkussen.
Moet er het een en ander verzonden en verpakt worden in papier?
Gebruik hiervoor natron Kraft.
Natron Kraft is stug bruin papier en in diverse dikten te verkrijgen. De meest gebruikte dikten zijn 50,70 en 90 grams. Uiteraard is er altijd de mogelijkheid dikker papier te leveren. De breedte van de rol kan hierin ook variƫren. De gebruikelijke maten lopen van 30 centimeter tot 120 centimeter.

Ook de uitstraling is natuurlijk van belang bij het kiezen van uw juiste papiersoort. Het natron Kraft kan in een dunnere variant goed dienen als inpakpapier. Hiermee geeft u namelijk ook een milieu vriendelijke en authentieke uitstraling aan uw verpakking.

Voor een luxe uitstraling is er voldoende keuze uit dessinpapier.
Dit papier is over het algemeen wat dunner dan natronkraft en biedt vooral de functie als cadeaupapier. Baas Business Market beschikt over talloze dessins. Verschillende formaten en prijsklassen. U zult hierin dan ook zeker een juiste keuze kunnen maken. Voor speciale gelegenheden biedt Baas Business Market ook een ruim assortiment. Met Sinterklaas en Kerst hebben wij dan ook voldoende thema gerelateerde rollen op voorraad staan. Evenals tijdens Valentijn, Moederdag, Vaderdag en papier voor tijdens de diploma uitreikingen.
De cadeauverpakkingen zijn uit te breiden met diverse linten en cadeauplakkers. Ook met de feestdagen zal Baas Business Market hier voldoende van uit voorraad kunnen leveren. Om net de finishing touch te geven aan uw cadeau!

Neem een kijkje in de webshop of in de showroom om een indruk te krijgen wat Baas Business Market allemaal te bieden heeft.