Met alle biologisch afbreekbare dit, bio-based dat, recycled zus en bio-degradable zo wordt je er soms een beetje gek van. Elke avond op het nieuws is er wel een item over het milieu. En wij in de verpakkingswereld kunnen u goed begrijpen dat het af en toe een beetje too much kan zijn.
We moeten echter niet onderschatten wat voor impact de mens heeft in het milieu en dat we tegenwoordig over de technologie en middelen beschikken om onze carbon footprint te verminderen.
Zoals u inmiddels ongetwijfeld weet veranderd er vanaf 2021 een hoop met betrekking tot het verbod op allerlei wegwerp plastic. Meer hierover leest u onze vorige post. Maar er wordt vandaag de dag ook gigantisch veel verstuurd en verscheept. Ook hierbij worden veel producten gebruikt die impact hebben op het milieu en wel in een verantwoorder jasje gestoken kunnen worden. Een mooie stap die op een zeer korte termijn toepasbaar is, is luchtkussenfolie gemaakt van 100% recycled plastic.

Groen luchtkussen folie van recycled plastic met recycle logo

De rollen beschikken over dezelfde eigenschappen als normaal luchtkussenfolie. Het beschermd dus uw producten, is licht van gewicht, duurzaam en vervormbaar naar allerlei vormen en maten. De 'groene' luchtkussenfolie is herkenbaar donkergroen van kleur en geeft de ontvanger ook meteen een duidelijk beeld van uw standpunt wat betreft plastic en milieu.

De rollen zijn vanaf begin februari 2020 verkrijgbaar bij Baas Verpakkingen en beschikbaar in de maten 50cm, 75cm, 100cm, 120cm, 150cm en 200cm. Bestellen kan natuurlijk zoals altijd via onze webshop.