Toners

Broodnodig maar vaak toch aan de prijs. Zoals wel eens wordt gezegd: 'Ik kan beter een nieuwe printer kopen!'' Nu is dit natuurlijk niet helemaal waar. De meegeleverde toners van de printers zijn namelijk maar voor een derde of voor de helft gevuld, afhangend van het gevoerde merk.
Maar men loopt vaak tegen de prijs aan.
Kan het dan niet voordeliger? Jazeker!
Met toners / cartridges van een huismerk. Het merk wat Baas Business Market voert is Proprint / Quantore.
Op het gebied van remanufactured en compatible toners het meest vooruitstrevende merk. Wij bieden dan ook een 100% kwaliteitsgarantie!
Wij voeren een ruim assortiment en hebben voor bijna alle printers, copiers en faxen, van de topmerken, een kwalitatief hoogwaardig alternatief.

De toners van Quantore passen in een milieuvriendelijke bedrijfsvoering daar deze ISO gecertificeerd worden geproduceerd.

Maar wat is nou het verschil tussen een remanufactured toner en een compatible?

Laserprinters

Cartridges voor laserprinters zijn in 99% van de gevallen remanufactured. In dit geval wordt een leeg geprinte cartridge helemaal uit elkaar gehaald, schoon gemaakt en worden onderdelen die versleten zijn vervangen. Vervolgens komt er nieuwe toner in en wordt de cartridge weer in elkaar gezet. Er is geen standaard of norm waar dit proces aan moet voldoen. Hierdoor ontstaan er veel verschillende kwaliteiten en prijzen. Vervang je bepaalde onderdelen niet, dan kun je het product natuurlijk veel voordeliger aanbieden, maar loop je ook een groter risico op storingen of slechte printkwaliteit.

Inkjetprinters

Cartridges voor inkjetprinters zijn in 85% van de gevallen een remanufactured product. 15% is een compatible (nieuw geproduceerd) product. Bij inkjetprinters zijn er twee verschillende technieken mogelijk, afhankelijk van of je een combinatie van printkop en inktreservoir hebt of enkel een inktreservoir.

Bovenstaande is van toepassing op alle aanbieders. De kwaliteit van cartridges is afhankelijk van vakmanschap, gebruikte grondstoffen en al dan niet vervangen onderdelen. Daarnaast is van grote invloed hoe de testprint van de cartridge beoordeeld wordt. Er wordt namelijk van iedere cartridge die geproduceerd wordt een testpagina geprint.

Het is dus de kunst de juiste prijs/kwaliteitsverhouding hierin te vinden.
Bij Baas Business Market helpen wij u uiteraard graag. Wij kunnen u garanderen dat de toners van Quantore u goede resultaten geven tegen een lager tarief dan de originele toners. Dus voor welke toners kiest u?