Toners: Een Essentiële, Maar Betaalbare Keuze

Toners: Een Essentiële, Maar Betaalbare Keuze

De Uitdaging van Toners

Het is een veelgehoorde klacht: "Toners zijn zo duur, ik kan beter een nieuwe printer kopen!" Maar dit is een misvatting. De toners die bij printers worden geleverd zijn meestal slechts voor een derde of de helft gevuld, afhankelijk van het merk. De prijs kan dus een struikelblok zijn, maar is er een voordeliger alternatief? Absoluut!

De Oplossing: Huismerk Toners

Verpakkingen groothandel Baas Verpakkingen biedt een oplossing in de vorm van huismerk toners en cartridges. Ons merk, Proprint / Quantore, is toonaangevend op het gebied van gereviseerde en compatibele toners. Wij bieden een 100% kwaliteitsgarantie en een breed assortiment voor bijna alle printers, kopieerapparaten en faxen van topmerken. Bovendien zijn Quantore toners een milieuvriendelijke keuze, aangezien ze ISO-gecertificeerd worden geproduceerd.

Gereviseerde versus Compatibele Toners

Maar wat is nu het verschil tussen een gereviseerde en een compatibele toner?

Voor Laserprinters

Cartridges voor laserprinters zijn in 99% van de gevallen gereviseerd. Een lege cartridge wordt volledig gedemonteerd, schoongemaakt en versleten onderdelen worden vervangen. Daarna wordt er nieuwe toner in gedaan en de cartridge wordt weer in elkaar gezet. Er is geen standaard of norm voor dit proces, wat leidt tot een breed scala aan kwaliteiten en prijzen. Als je bepaalde onderdelen niet vervangt, kun je het product goedkoper aanbieden, maar loop je een groter risico op storingen of slechte printkwaliteit.

Voor Inkjetprinters

Cartridges voor inkjetprinters zijn in 85% van de gevallen gereviseerd, terwijl 15% nieuw geproduceerd (compatibel) is. Er zijn twee verschillende technieken mogelijk, afhankelijk van of je een combinatie van printkop en inktreservoir hebt of alleen een inktreservoir.

De kwaliteit van cartridges hangt af van vakmanschap, gebruikte grondstoffen en of onderdelen al dan niet vervangen zijn. Bovendien is de beoordeling van de testprint van de cartridge van grote invloed. Van elke geproduceerde cartridge wordt een testpagina geprint.

De Juiste Balans Vinden

Het is dus de kunst om de juiste prijs-kwaliteitsverhouding te vinden. Bij groothandel verpakkingen Baas Verpakkingen helpen we je hier graag bij. We kunnen garanderen dat de toners van Quantore je goede resultaten geven tegen een lager tarief dan de originele toners. Dus, welke toners kies jij?

Op zoek naar betaalbare toners? Bekijk dan onze pagina waar u toners kunt vinden, deze toners zijn enkel geschikt voor de laserprinters.

Hulp nodig bij het zoeken naar de juiste toner voor uw printer neem dan contact met ons op.