Biologisch afbreekbaar krullint?

Biologisch afbreekbaar krullint?

Heeft u een alternatief voor deze plastic verpakking? Een vraag die wij tegenwoordig zeer regelmatig in onze schoenen geworpen krijgen.
De markt maakt een drastische omslag richting het milieubewuste, een goede ontwikkeling, zeker voor de langere termijn.
Vele producten in ons assortiment hebben al milieuvriendelijke alternatieven. Denk daarbij aan papieren draagtassen, suikerriet disposables en biologisch afbreekbaar tape en opvulmateriaal. De nieuwste milieuvriendelijke ontwikkeling bij Baas Verpakkingen is geweest in de hoek van de cadeauverpakkingen.

Nieuw in het assortiment bij Baas verpakkingen is biologisch afbreekbaar krullint. Het krullint heeft alle eigenschappen van standaard krullint, maar is ook composteerbaar. Het krullint is zowel stof als waterafstotend en kan gewoon gekruld worden met een schaar. Het krullint is tevens in vele soorten kleuren verkrijgbaar en heeft een mooie streep patroon.

Krullint-bio

Deze zogenaamde Bolis Life linten dragen zorg voor een beter ecosysteem door bij te dragen aan de overleving van de bijen. Het overleven van de bijen wordt steeds meer bedreigd. Een ernstige zaak omdat de bijen van essentieel belang zijn voor de bestuiving van planten. Deze kruisbestuiving van de bijen zorgt voor een biodiversiteit van planten en zo een gebalanceerd ecosysteem.

Dus draag ook uw steentje bij en verpak uw cadeaus met deze exclusieve linten.

Benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van milieuvriendelijke verpakkingen? Houdt dan onze blog nauwlettend in de gaten!