Bedrukte etiketten, ook bekend als foliedruk etiketten, kunnen uw artikel net dat beetje meer aandacht geven wat het verdiend! Bent u op zoek naar standaard voorbedrukte etiketten? Baas Business Market voert deze standaard uit het assortiment. Denk hierbij aan Hartelijk Gefeliciteerd etiketten, Valentijn etiketten en geboorte etiketten.

Maar wilt u net die persoonlijke touch geven aan uw cadeau verpakking, dan is de bedrukte etiket voor u het antwoord. Bedrukte etiketten zijn zeer populair in de detailhandel. U kunt hier netjes uw logo, contactgegevens of persoonlijke boodschap op kwijt. Het gebruik van bedrukte etiketten biedt ook vele mogelijkheden op gebied van promotie. Verschaf duidelijke informatie voor uw klanten door het gebruik van eenduidige en overzichtelijke teksten. Ook security etiketten is een van de veelzijdige mogelijkheden.

Met de keuze uit meer dan 50 drukkleuren en 70 materiaalsoorten zult u altijd uw juiste etiket kunnen samenstellen.Kies uit een matte, metallic of glanzende opdruk, en uit permanente etiketten of afneembare etiketten. Ook bieden we de mogelijkheid etiketten te laten bedrukken speciaal voor in de diepvries, voorzien van speciale lijm.

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk de vorm van de etiket. Om die reden zijn er talloze stansvormen waar men uit kan kiezen. Van standaard ovale of ronde etiketten tot halteretiketten of een eiket in de vorm van een appel.

Uw etiket samengesteld? Bekijk op de website van Baas Business Market direct de tarieven! Zo komt u niet voor vervelende verassingen te staan en weet u ten alle tijden waar u aan toe bent!

Natuurlijk kan het voorkomen dat u vragen heeft, neem in dit geval contact met ons op.