Bedrukte draagtassen

bedrukte tasjes
Tasjes die wij bedrukt hebben voor onze klanten

Bent u op zoek naar een manier om uw merk op een unieke en opvallende manier te promoten? Overweeg dan een gepersonaliseerde draagtas met uw logo, naam, merk en contactgegevens.

Waarom Kiezen Voor Bedrukte Draagtassen?

Bij groothandel verpakkingen Baas Verpakkingen zijn we gespecialiseerd in het leveren van bedrukte draagtassen. Een goed verzorgde bedrukte draagtas is niet alleen een praktisch item, maar ook een prachtige vorm van reclame. Met meer dan 80 jaar ervaring in het bedrukken van draagtassen voor allerlei verschillende branches, bieden wij specialistisch advies op maat.

Diverse Soorten en Maten Draagtassen

We hebben een breed assortiment aan draagtassen in alle soorten en maten, van plastic tot papier en van rugtassen tot non-woven draagtassen.

Maak de Juiste Materiaalkeuze

Een cruciaal aspect bij het kiezen van de juiste draagtas is het materiaal. Dit moet namelijk aansluiten bij de uitstraling die u als bedrijf voor ogen heeft. Papieren draagtassen geven een milieuvriendelijke uitstraling, terwijl hemddraagtassen, gemaakt van dun plastic, een meer marktgerichte uitstraling hebben en goedkoper zijn dan papieren draagtassen.

Papieren tasjes bedrukken

Papieren tasjes zijn dus een uitgelezen kans om aan uw duurzame imago te werken. U kunt papieren tasjes bedrukken in ieder gewenst formaat. Bovendien zijn papieren tasjes verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zoals snacktassen, met plat handvat, gedraaid handvat en luxe papieren koordtassen. Ze kunnen bedrukt worden met 1 kleur tot all-over fullcolour print, waardoor iedere gewenste bedrukking mogelijk is. Laat uw creativiteit de vrije loop of maak gebruik van onze expertise op het gebied van bedrukte tasjes. We denken graag met u mee!

Plastic tasjes bedrukken    

Plastic tasjes worden anno 2024 steeds minder gebruikt. Als ondernemer ben je namelijk verplicht er een vergoeding voor te vragen en bovendien worden plastic tasjes zwaar belast sinds de invoering van de SUP-wetgeving. Toch worden plastic tasjes nog veel gebruikt omdat ze ook veel voordelen bieden, zoals dat ze waterafstotend zijn. Dit kan voordelen bieden ten opzichte van papieren tasjes, omdat die sneller scheuren als ze nat worden.

Je kunt dus ook nog steeds plastic tasjes bedrukken met logo, zo val je op in de stad en ben je altijd onder de aandacht. Vergeet niet een vergoeding te vragen voor jouw bedrukte plastic tasjes.

Kleur en Bedrukking

Natuurlijk zijn ook de kleur en bedrukking van de draagtas van groot belang. Met ons uitgebreide assortiment kunt u inspelen op speciale gebeurtenissen, zoals Koningsdag of het WK, door bijvoorbeeld te kiezen voor oranje draagtassen.

Bent u geïnteresseerd in wat wij allemaal te bieden hebben? Neem dan contact met ons op, bezoek onze webshop, of kom langs in onze showroom voor een advies op maat. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Op zoek naar gepersonaliseerde draagtassen? Neem dan een kijkje op onze pagina met bedrukte draagtassen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de perfecte draagtas? Neem dan contact met ons op.