Over Ons

Baas Business Market B.V. is een groothandel in facilitaire producten, onze doelstelling is een zo breed mogelijk pakket aan te bieden aan onze klanten zodat zij voor al hun facilitaire behoeften en verpakkingen terecht kunnen bij Baas Business Market B.V. Ons pakket beslaat onder andere verpakkingsmaterialen, kantoorartikelen, disposables, winkelbenodigdheden en overige facilitaire producten.

Baas Business Market is al ruim 50 jaar dé expert voor verpakkingsmateriaal. Onze medewerkers kunnen bogen op ruime ervaring waardoor zij als geen ander weten wat er in de markt te verkrijgen is. Wilt u iets verpakken? Wij adviseren u graag bij de keuze van het juiste verpakkingsmateriaal.

Baas Business Market is niet gebonden en is daarom uitstekend in staat voor uw specifieke vraag meerdere wegen te bewandelen om tot een oplossing te komen. Als verpakkingsspecialist bieden wij een breed pakket, uitstekende service en snelle levering

In onze webwinkel vindt u naast alle verpakkingsmaterialen zoals webshopverpakkingen, fruitbakjes, draagtassen, palletfolie, omsnoeringsband, vouwdozen, tape et cetera. Om uw producten goed te verpakken ook de kantoorartikelen zoals kopieerpapier en toners. Graag wijzen wij u op onze eigenmerk toners welke een fantastische prijs/kwaliteit verhouding hebben. Ook kunt u het complete Tork assortiment in onze webwinkel terug vinden.